Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Állítsd össze Kedvenc Teád!

Az általunk kínált különleges teákon kívül, lehetőség van ízlés szerinti tea összeállítására, melyet a tetszés szerinti ízekből lehet kombinálni.  Az ízlés szerint összeállított kívánság teáknak két kategóriája van.

1, Az alap kívánság tea amit összeállíthatsz  500 ml és 700 ml méretekben elérhető. Két gyümölcsös  vagy két krémpor vagy egy gyümölcsös, egy krémpor alapízesítéssel kombinálható. Tartalmaz vagyis választhatsz bele egy adag szilárd szilárd összetevőt, gyümölcsös pukkanó golyócskát  vagy gyümölcsös zselét. Természetesen keverheted az ízeket és kérheted vegyesen is, zselével és golyócskával. Amennyiben több szilárd összetevőt szeretnél teádba, úgy kérhetsz bele extra adagot!  

2, különleges kívánság tea amely  700 ml méretben elérhető, amely a két gyümölcsíz vagy a krémpor alapon felül egy adag  különleges szirupot is tartalmaz és egy szilárd összetevőt, gyümölcsös pukkanó golyócskát, vagy gyümölcsös zselét de kérhető vegyesen is.

A teák összeállításának menete:  Válassz tea típust, méretet és hőmérsékletet. Ezt követően válaszd ki, hogy zöld, vagy fekete tea alappal.  Válassz gyümölcsös alapszirup ízeket kettőt vagy válassz, krémporos alapot kettőt. Kérheted akár vegyesen is, egy gyümölcsíz és egy krémporos alappal. Majd válassz  bele egy adag  gyümölcsös pukkanó golyócskát vagy gyümölcsös zselét, akár vegyesen is kérheted!

Amennyiben nem tudsz választani, hogy milyen ízösszeállítás nyerné el a tetszésedet, szívesen ajánlunk teát az ízlésednek megfelelően! 

Kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

 

 

Minden jog fenntartva ©2020 Sweet Jelly Bubble Tea Shop.